Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 04/10/2020 og gjelder alle innbyggere i EØS området.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva vi gjør med dataene vi innhenter om deg viahttps://webstr.no. Vi anbefaler deg å lese denne uttalelsen nøye. I vår behandling overholder vi kravene i personvernlovgivningen. Det betyr blant annet at:

  • vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Vi gjør dette ved hjelp av denne personvernerklæringen;
  • vi tar sikte på å begrense samlingen av personopplysninger til bare de personopplysningene som er nødvendige for legitime formål;
  • vi ber først om ditt eksplisitte samtykke til å behandle dine personopplysninger i tilfeller som krever ditt samtykke;
  • vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever også dette fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • vi respekterer din rett til å få tilgang til dine personopplysningene eller har de korrigert eller slettet, på forespørsel.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite nøyaktig hvilke data vi oppbevarer om deg, kan du kontakte oss.

1. Formål, data og oppbevaringsperiode

1.1 Vi bruker dine data til følgende formål:

Kontakt – via telefon, e-post, og/eller nett-skjema

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.2 Vi bruker dine data til følgende formål:

Betalinger

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.3 Vi bruker dine data til følgende formål:

Registrering av konto

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.4 Vi bruker dine data til følgende formål:

Nyhetsbrev

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.5 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å støtte tjenester eller produkter som en kunde ønsker å kjøpe eller har kjøpt

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.6 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å være i stand til å tilfredsstille rettslige forhold

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Telefonnummer

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.7 Vi bruker dine data til følgende formål:

Samle og analysere statistikk for forbedring av nettsted.

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.8 Vi bruker dine data til følgende formål:

To be able to offer personalized products and services

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Performance of an agreement

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

2. Deling med andre parter

Vi deler eller avslører bare disse dataene til databehandlere for følgende formål:

Databehandlere

Navn: Stripe
Land: USA
Hensikt: Kortbetaling

3. Informasjonskapsler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy

4. Sikkerhet

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

5. Tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder koblet til via lenker på nettstedet vårt. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene håndterer dine personopplysninger på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker disse nettstedene.

6. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. I tillegg vil vi aktivt informere deg der det er mulig.

7. Få tilgang til og endre dataene dine

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss. Du kan kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor. Du har følgende rettigheter:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendige, hva som vil skje med dem og hvor lenge de blir beholdt i.
  • Rett til tilgang: Du har rett til tilgang til dine personopplysninger som er kjent for oss.
  • Rett til retting: du har rett til å supplere, rette, slette eller blokkere dine personopplysninger når du måtte ønske det.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle det samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dataene dine: du har rett til å be om alle dine personopplysninger fra behandlingsansvarlig og overføre dem i sin helhet til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å innvende: du kan innvende mot behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunn til behandling.

Sørg for å alltid oppgi hvem du er, slik at vi kan være sikre på at vi ikke modifiserer eller sletter data fra feil person.

8. Innsending av en klage

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterer (en klage på) behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

9. Kontakt-detaljer

Webstr Tor-arne Pettersen
Skanseveien 12
1599 Moss

Norge
Nettsted: https://webstr.no
E-post: tor-arne@webstr.no
Telefonnr: 95064749

Vedlegg

Hva vi samler og lagrer

Woocommerce Når du besøker nettsiden vår, samler vi:
  • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
  • Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!
Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt. Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:
  • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sett opp din konto for butikken vår
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem
Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre. Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i XXX år av regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse. Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:
  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.
Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle ordre og levere nettbutikktjenesten; for eksempel —

Personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Ithemes Security

Security Logs IP-adressen til besøkende, bruker-ID for påloggede brukere og brukernavn for påloggingsforsøk blir betinget logget for å se etter skadelig aktivitet og for å beskytte nettstedet mot spesifikke typer angrep. Eksempler på forhold når det logges, inkluderer påloggingsforsøk, forespørsel om utlogging, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i innhold på nettstedet og passordoppdateringer. Denne informasjonen oppbevares i 60 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du kjører Security Check, vil ithemes.com bli kontaktet som en del av en prosess for å avgjøre om siden støtter TLS / SSL-forespørsler. Ingen personlige data blir sendt til ithemes.com som en del av denne prosessen. Forespørsler til ithemes.com inkluderer nettstedets URL. For detaljer om personvernregler for ithemes.com, se iThemes Privacy Policy.

Dette nettstedet er skannet for potensiell skadelig programvare og sårbarheter av iThemes Site Scanner. Vi sender ikke personlig informasjon til skanneren; skanneren kunne imidlertid finne personlig informasjon lagt ut offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Sikkerhetslogger oppbevares i 60 dager.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot distribuerte brute force-angrep. For å aktivere denne beskyttelsen deles IP-adressen til besøkende som prøver å logge inn på nettstedet med en tjeneste levert av ithemes.com. For detaljer om personvernregler, vennligst se iThemes Privacy Policy.

Stripe

Vi bruker stripe for å gjennomføre trygge betalinger på vår nettside. For å muliggjøre denne prosessen deler vi personlig informasjon med tjenesten. Fra stripe sine nettsider: Hvis du er en kunde av en stripebruker, vil vi motta transaksjonsinformasjonen din når du foretar betalinger eller gjennomfører transaksjoner via en stripes brukerens nettside eller applikasjon eller enhet vi tilbyr. Avhengig av hvordan Stripe-brukeren implementerer tjenestene våre, kan vi motta denne informasjonen direkte fra deg, eller fra Stripe User eller tredjeparter. Informasjonen vi samler inn inkluderer betalingsmåteinformasjon (for eksempel kreditt- eller debetkortnummer eller bankkontoinformasjon), kjøpesum, kjøpsdato og betalingsmåte. Ulike betalingsmåter kan kreve innsamling av forskjellige kategorier av informasjon. Stripe-brukeren vil bestemme betalingsmåtene den lar deg bruke, og betalingsmåteinformasjonen vi samler inn, vil avhenge av betalingsmåten du velger å bruke fra listen over tilgjengelige betalingsmåter som blir tilbudt deg av Stripe-brukeren . Når du foretar en transaksjon, kan vi også motta navnet ditt, e-postadressen, faktureringsadressen din og i noen tilfeller transaksjonsloggen din for å godkjenne deg. Når vi utfører svindelovervåking, forebygging, oppdagelse og økonomiske overholdelsesaktiviteter eller leverer slike tjenester til brukerne våre, vil vi motta personopplysninger fra deg (og enheten din) og om deg Du kan lese mer og hva vi deler og hvordan det brukes her. https://stripe.com/gb/privacy

WooCommerce Subscriptions

Det vi samler inn og lagrer

For å behandle gjentatte abonnementsbetalinger lagrer vi kundens navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer og kredittkort / betalingsdetaljer.

Det vi deler med andre

For å behandle betalinger deler vi kundens navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer og kredittkort / betalingsdetaljer med vår betalingspartner Stripe.