Webstr`s Personvern policy

– Ditt personvern er kritisk viktig for meg.

Det er Webstrs policy å respektere personvernet ditt angående all informasjon jeg kan samle inn under drift av mitt nettsted. Denne personvernerklæringen gjelder https://webstr.no (heretter “meg”, “jeg”, eller “https://webstr.no”). Jeg respekterer ditt privatliv og er forpliktet til å beskytte personlig identifiserbar informasjon du kan gi meg gjennom nettstedet. Jeg har vedtatt denne personvernregelen (“Personvernregler”) for å forklare hvilken informasjon som kan samles inn på nettstedet mitt, hvordan jeg bruker denne informasjonen, og under hvilke omstendigheter jeg kan røpe informasjonen til tredjepart. Denne personvernerklæringen gjelder bare informasjon jeg samler inn via nettstedet og gjelder ikke min samling av informasjon fra andre kilder.

Denne personvernpolicyen, sammen med vilkårene og betingelsene som er lagt ut på nettstedet mitt, inneholder de generelle regler og policyer som regulerer din bruk av nettstedet mitt. Avhengig av aktivitetene dine når du besøker nettstedet mitt, kan det hende du blir pålagt å samtykke i tilleggsvilkår.

 

– Besøkende på nettstedet

Som de fleste operatører av nettsteder, samler Webstr ikke-personlig identifiserende informasjon om den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertypen, språkinnstillinger, refererende nettsted og dato og klokkeslett for hver besøkende forespørsel. Webstrs formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan Webstrs besøkende bruker nettstedet sitt. Fra tid til annen kan Webstr gi ut ikke-personlig identifiserende informasjon i aggregatet, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

Webstr samler også potensielt personlig identifiserende informasjon som IP-adresser (Internet Protocol) for påloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på https://webstr.no blogginnlegg. Webstr avslører bare innloggede bruker- og kommentar-IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor.

 

– Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på Webstrs nettsteder velger å samhandle med Webstr på måter som krever at Webstr samler personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon som Webstr samler inn, avhenger av interaksjonens art. For eksempel ber jeg besøkende som melder seg på en blogg på https://webstr.no om å oppgi brukernavn og e-postadresse.

 

– Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for meg, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om jeg streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan jeg ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

 

– Koblinger til eksterne nettsteder

Tjenesten min kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av meg. Hvis du klikker på en kobling fra en tredjepart, blir du ledet til den tredjeparts nettsted. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gå gjennom personvernreglene og vilkårene og betingelsene for hvert nettsted du besøker.

Jeg har ingen kontroll over og påtar meg intet ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder, produkter eller tjenester.

 

– Aggregert statistikk

Webstr kan samle inn statistikk om atferden til besøkende på nettstedet. Webstr kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Webstr avslører imidlertid ikke din personlig identifiserende informasjon.

 

– Netthandel

De som driver med transaksjoner med Webstr – ved å kjøpe Webstrs tjenester eller produkter, blir bedt om å gi tilleggsinformasjon, inkludert om nødvendig personlig og økonomisk informasjon som er nødvendig for å behandle disse transaksjonene. I begge tilfeller samler Webstr slik informasjon bare i den grad det er nødvendig eller hensiktsmessig for å oppfylle formålet med den besøkendes interaksjon med Webstr. Webstr røper ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor. Og besøkende kan alltid nekte å gi personlig identifiserende informasjon, med forbehold om at det kan forhindre dem i å delta i bestemte nettstedrelaterte aktiviteter.

 

Endringer i personvern

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være mindre, kan Webstr endre sin personvernpolitikk fra tid til annen og etter Webstrs eget skjønn. Webstr oppfordrer besøkende til ofte å sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernreglene. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter endringer i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av slik endring.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernregelen, kan du kontakte meg via skjema på kontakt siden, Sette av en tid til et møte eller på tlf 95064749.

Din Handlekurv
Rull til toppen