Om Webstr - Webutvikler Tor-Arne Pettersen

Profesjonelle nettsider siden 2013

Webutvikler Tor-Arne Pettersen

Hei, mitt navn er Tor-Arne

Hei, mitt navn er Tor-arne Pettersen og jeg er webutvikler. Hele livet har jeg elsket design/utvikling og å hjelpe andre, så da var det jo helt naturlig at jeg i 2013 utdannet meg som Frontend Webutvikler, og siden den tid har jeg utviklet nettsider for både store og små kunder.

For å kunne holde mine priser behagelige og mine nettsider brukervennlige har jeg valgt å spesialisere meg i nettside plattformen WordPress, men jeg har også god erfaring med håndskrevet kode, noe som gjør at jeg kan gå enda dypere i detaljene en de fleste andre som utvikler nettsider.

Jeg elsker å hjelpe min kunder med å finne den rette løsningen til deres behov og kunnskapsnivå slik at vi sammen kan utvikle den perfekte nettsiden.

Jeg vil at du som kunde skal være 100% fornøyd med din nettside og gir derfor et 100% gratis og uforpliktende designforslag før noen avtale inngås, og om du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med vårt samarbeid har jeg heller ingen bindingstid på mine Website as a service pakker.

Webutvikler Tor-Arne Pettersen

Hva sier mine kunder

Din Handlekurv
Rull til toppen