Nettsideutvikling

Skreddersydd for deg

Den perfekte løsningen for deg

Din nettside tilpasset deg

Mitt mål er alltid å finne den løsningen som passer best til ditt behov, kunnskapsnivå og budsjett. Jeg tilbyr derfor nettsideutvikling på to forskjellige måter.

Jeg har svarene

Her kan du finne svaret på alt du muligens
lurer på rundt mine tjenester.

GRATIS OG UFORPLIKTENDE DESIGNFORSLAG
For at du ikke skal være i tvil om at jeg er rett person til å utvikle din nye nettside tilbyr jeg et gratis og uforpliktende designforslag. Kun når du er 100% fornøyd med designet går vi videre til betalingen.

NETTSIDE UTVIKLING
Ved hjelp av ditt nåværende nettsted eller informasjon du gir, lages en ny nettside med skreddersydd design tilpasset din virksomhet. Komplett med moderne styling, responsiv design (for mobil og nettbrett) og de nyeste funksjonene som er tilgjengelige. Omskrevet og formatert med søkemotoroptimalisering i tankene.

PREMIUM HOSTING MED FULL SIKKERHET
Ved å bruke det beste fra skybasert teknologi, CDN og webapplikasjonsbrannmurer, trenger du aldri å bekymre deg for at nettstedet ditt går tregt eller går ned. Du trenger heller aldri å lære hva skybasert teknologi, CDN eller en nettapplikasjonsbrannmur er, for å dra nytte av det.

DAGLIG SIKKERHETSKOPI AV NETTSIDEN
Din nettside vil lagres på en av markedets beste og tryggeste servere, men om noe fremdeles skulle skje så vil en sikkerhetskopi bli tatt daglig. Dermed kan jeg raskt få din nettside tilbake til normalen igjen.

OPPDATERINGER
Nettsteder er bygget på teknologi. Teknologi som stadig endres. Nye designstandarder, metoder, preferanser fra nettlesere osv. Det kommer også stadig nye sikkerhetstrusler, oppdateringer, justeringer og funksjoner. Jeg følger med og passer på alt dette for deg.

RASKT TILGJENGELIG SUPPORT
Hvis du trenger hjelp, har en endring, kjører en ny annonsekampanje, eller bare ønsker å chatte med noen om en idé, er jeg her for deg og vil svare innen 24 timer, men om det er mulig vil jeg alltid slippe det jeg har i hendene og hjelpe deg så fort det lar seg gjøre.

OPPLÆRING
Jeg vet at noen virksomheter vil ønske å oppdatere sitt eget innhold mer regelmessig enn jeg kan. Derfor vil jeg tilby personlig assistanse, kurs og videodemonstrasjoner av nettstedets funksjonalitet.

Hvis du velger at jeg skal vedlikeholde nettsiden for deg så dekker WaaS nettside Standard pakken de aller flestes behov for en normal nettside. Da betaler du bare en fastpris på kr 5000 for utvikling av nettsiden +  en månedlig avgift på kr 549 som dekker vedlikehold, hosting, sikkerhet, 1 time av min tid pr. mnd, lisenser osv…

 •  Kun kr 5000 for utvikling av nettside
 •  Alle standard funksjoner nevnt over
 •  Opp til 5 sider og innlegg
 •  1 time design/tekst endringer utført av meg i måneden
 •  Full tilgang til nettsidens backend og blogg
 •  2 skreddersydde landingssider pr.år
 •  Nettside verdi opp til Kr 10 000​

Min nettside kan ha en verdi opp til kr 10 000. Hva betyr det?

Du vil aldri betale mer enn kr 5000 for nettsiden. Men om det er behov vil jeg jobbe på nettsiden helt til den har en verdi på kr 10 000 uten at det vil koste deg noe mer eller gå utover din månedlige tilgjengelige time.

Men om du velger å avslutte ditt abonnement hos meg og ta med deg din nettside så har du muligheten til å kjøpe ut nettsidens verdi over de opprinnelige kr 5000.

For eks.
Du velger å ta med deg med deg din nettside og din nettside har en verdi på kr 7500. Da må du betale kr 2500 for å kjøpe ut resten av din nettside og motta en kopi som du kan ta med til din nye hosting tilbyder. 

 • Kun kr 8000 for utvikling av nettside
 •  Alle standard funksjoner nevnt over
 •  Alle funksjoner fra WaaS Standard
 •  WooCommerce installert og satt opp
 •  Betalingsløsning via Paypal/Stripe/Kontant
 •  Skreddersydd design på varesider
 •  Skreddersydd design på arkivsider
 •  Oppdatering av utvidelser og tema 2 ganger i uken
 •  Nettside verdi opp til Kr 15 000​

Min nettside kan ha en verdi opp til kr 15 000. Hva betyr det?

Du vil aldri betale mer enn kr 8000 for nettsiden. Men om det er behov vil jeg jobbe på nettsiden helt til den har en verdi på kr 15 000 uten at det vil koste deg noe mer eller gå utover din månedlige tilgjengelige time.

Men om du velger å avslutte ditt abonnement hos meg og ta med deg din nettside så har du muligheten til å kjøpe ut nettsidens verdi over de opprinnelige kr 8000.

For eks.
Du velger å ta med deg med deg din nettside og din nettside har en verdi på kr 10000. Da må du betale kr 2000 for å kjøpe ut resten av din nettside og motta en kopi som du kan ta med til din nye hosting tilbyder. 

Om du ikke ønsker at jeg skal vedlikeholde nettsiden for deg så kan du selvfølgelig også velge å kjøpe nettsiden på den gode gamle måten. Jeg vil da regne ut en fastpris basert på ditt designforslag og hvor lang tid jeg forventer å bruke på utviklingen. Noe som kan resultere i at din nettside vil koste mer enn kr 5000 som er fastpris på standard pakken om jeg skal vedlikeholde siden for deg.

Jeg vil ikke at du skal være kunde hos meg fordi du har bundet deg, men fordi du mener at dette er den rette tjenesten for deg.

Det finnes derfor ingen bindingstid og du kan når som helst avslutte ditt kundeforhold og ta med deg din nettside til en annen hosting tilbyder.

Ja, jeg tilbyr et uforpliktende og helt gratis designforslag som du kan finpusse på helt til du er 100% fornøyd og klar for å inngå en avtale.

Din nettside er 100% din og du kan når som helst flytte den til en annen hosting tilbyder om du ønsker dette så sant verdien er opp til kr 5000, eller om du har betalt for å kjøpe ut nettsidens verdi over kr 5000.

Hvis du velger at jeg skal gjøre alt så er det ikke mye du må gjøre. Det eneste jeg da trenger av deg er en adresse til nettsiden (domene), tekst og bilder under utviklingen og noen små hint på veien slik som farger og funksjoner. Resten ordner jeg.

På grunn av skiftende trender og teknologier anbefales det at man fornyer sin nettside ca. hvert 3 år. Derfor tilbyr jeg alle mine “nettside som en tjeneste” kunder å få sin nettside 100% redesignet hver 30 måned, slik at man alltid har en moderne og up to date nettside uten noen ekstra kostnad.

Din nettside vil selvfølgelig også oppdateres til å støtte de seneste metodene og teknologiene for å alltid holde optimal sikkerhet gjennom hele din tid som kunde.

Inkludert i ditt abonnement har du også hver måned 1 time av min tid som du for.eks kan bruke til å endre grafikk, tekst, funksjonalitet, osv…

Under utviklingen av nettsiden vil alle triks brukes for å holde lastetiden så rask som mulig, og etter publisering vil din nettside lagres på en Vultr High Frequency server hvor alle komponenter er håndplukket for optimal ytelse. Dermed vil du få en nettside som laster lynraskt.

WordPress er verdens mest populære plattform for nettsider. Plattformen krever mye mindre grad av teknisk innsikt enn andre mindre brukte plattformer. Det kreves ingen programmeringskunnskap, men om du vil kan du selv legge til funksjoner som er basert på programmering.

WordPress har også et stort og aktivt miljø for utvidelser som på en enkel måte kan utvide din nettsides funksjonalitet med noen få klikk. Enten du vil legge til en blogg eller en nettbutikk. Mulighetene er uendelige.

Denne fleksibiliteten sammen med en lav læringskurve har gjort at WordPress nå driver over 35% av alle nettsider. 

Ikke vent

Ta kontakt for et en uforpliktende prat