Hva er “Website as a Service” Waas?

Nettstedet som en tjeneste lar deg betale mindre på forhånd og vite at nettstedet ditt alltid vil være oppdatert, vedlikeholdt og sikkert.

En webside som en tjeneste (WaaS) er en tjeneste som gir webdesign, hosting, sikkerhet, oppdateringer og kontinuerlig støtte for et lavt oppsett og en løpende månedlig pris, i stedet for som en engangspris.

Hiclipart.com .png

En analogi som hjelper deg å forstå nettstedet som en tjeneste
Se for deg at du betalte kontanter foran en ny bil. Det er ikke billig, og det begynner å svekkes når du kjører det. Du er ansvarlig for å opprettholde den med oljeskift og mer. Etter hvert trenger du nye dekk og finjustere, og kanskje du til og med vil tilpasse det.

De fleste har ikke verktøy eller kunnskap til å gjøre det selv.

Å kjøpe et nettsted har tradisjonelt vært som å kjøpe en bil. Du betaler mye foran, og når den først er lansert, er du ansvarlig for å administrere og vedlikeholde den. Og hva skjer når du vil oppdatere den, legge til en ny side, eller nettstedet ditt krasjer eller blir hacket?

Som med biler, har de fleste ikke verktøy eller kunnskap til å vedlikeholde og tilpasse nettstedet sitt på riktig måte.

Det er her Website as a Service (WaaS) kan hjelpe!

Den tradisjonelle metoden og nettstedet som en service (WaaS) måten

Et nettsted bygget den “tradisjonelle måten” er det samme som et nettsted som er bygget “som en tjeneste”. Forskjellen er i hvordan betalingene blir håndtert og hvem som administrerer, vedlikeholder og oppdaterer nettstedet fremover.

Den tradisjonelle måten (som et produkt)

I en tradisjonell nettside utvikling betaler du for hele nettstedet i forkant – typisk 50% i begynnelsen av utviklingen og 50% ved lanseringen. Når nettstedet er fullført, tar du ansvar for vedlikehold, oppdateringer og sikkerhet. Akkurat som å kjøpe et produkt.

Som en tjeneste

Med nettstedet som en tjenestemetode betaler du en behagelig engangssum plus en fast månedlig avgift som dekker hosting, vedlikehold, innholdsoppdateringer og sikkerhet. Alt som trengs for å holde nettstedet ditt friskt og oppdatert.

Sammenlign nettside som en tjeneste (WaaS) med den tradisjonelle måten

Den beste måten å forstå nettside som en tjeneste på er å sammenligne det med den tradisjonelle måten selskaper utvikler og betaler for nettsteder. Jeg bygger fortsatt nettsteder på den tradisjonelle måten, men den revolusjonerende WaaS-modellen gjør det enklere for selskaper å bygge og administrere deres nettside for fremtiden.

FUNKSJONER TRADISJONELL NETTSIDE UTVIKLING NETTSIDE SOM EN TJENESTE
Kostnader på forhånd
Med tradisjonell nettstedutvikling betaler du 50% av kostnadene foran og 50% når nettstedet lanseres. Med WaaS er kostnadene foran deg betydelig lavere når du betaler en lav månedlig avgift.
Høy forhåndsbetaling Lav engangssum for utvikling + En lav månedlig avgift
Hosting (Webhotell)
Hostinger nødvendlig for å gjøre nettstedet ditt tilgjengelig online. Alle mine nettsider er plassert på trygge servere drevet av Google.
Du betaler for hosting Jeg betaler for hosting
Nettsteds temaer og plugins
Alle mine WordPress nettsider er bygget med et Premium Astra Pro tema for utseende og stil, og gratis og Premium (betalte) plugins for å legge til funksjonalitet.
Du kjøper Premium Theme og plugins Jeg betaler for premium tema og plugins
Vedlikehold av nettstedet
Et WordPress-nettsted består av WordPress-programvare, et nettstedstema og plugins for å legge til funksjonalitet. Disse må oppdateres ukentlig, eller de utgjør en sikkerhetsrisiko
Du håndterer vedlikehold Jeg oppdaterer ukentlig
Oppdatering av nettstedets innhold
Nettsteder bør fortsette å utvikle seg med nytt innhold lagt til ofte. Dette inkluderer nye sider, blogginnlegg, innholdsredigeringer og oppdateringer, og ny funksjonalitet.
Du håndterer innholdsoppdateringer Jeg håndterer innholdsoppdateringer ** Basert på antall timer du velger. 1 time per måned er standard.
Hackforsikring
Det er ikke uvanlig at et nettsted blir hacket. Jeg bruker kun de nyeste sikkerhetsteknikkene for å forhindre angrep. Men hvis ditt nettsted noen gang er kompromittert vil jeg fikse og gjenopprette nettstedet ditt uten ekstra kostnad.
Du betaler for å reparere hvis du blir hacket Jeg fikser nettstedet ditt uten ekstra kostnad
Oppdater nettstedet
Nettsteder har en best før tid. Stiler endres og teknologien fortsetter å forbedre seg. Jeg anbefaler at du oppdaterer nettstedet ditt hvert 2. 1/2 til 3. år.
Betal full pris for nytt nettsted Jeg oppdaterer og ombygger nettstedet ditt uten ekstra kostnad
[wptb id=4019]

Fordelene med nettsider som en tjeneste

Lav engangspris

Med tradisjonell nettstedutvikling betaler du 50% før og 50% når nettstedet lanseres. Med WaaS er kostnadene engangsbetalingen betydelig lavere når du betaler en lav månedlig avgift.

Alltid oppdatert

Med WaaS oppdateres nettstedets programvare hver måned. Du mottar også et angitt antall timer tilgjengelig for å gjøre innholdsoppdateringer, tillegg og endringer på nettstedet ditt.

Den seneste sikkerheten

Nettstedet ditt er beskyttet mot hacks og online angrep ved å bruke de nyeste sikkerhetsteknikkene. Hvis nettstedet ditt noen gang er kompromittert, vil jeg fikse nettstedet ditt uten ekstra kostnad.

Alltid moderne

Nettstedsdesignstandarder endres over tid. Med WaaS ser nettstedet ditt alltid bra ut, er mobil responsivt og tilpasser seg ny teknologi. I tillegg får du en gratis nettstedoppdatering hver 30. måned.

Hvert nettsted inkluderer

Utviklet med WordPress

Skreddersydd Design

Responsive sider

Gratis Hosting

Gratis arkivbilder

Klar oppfordring til handling

Kontakskjema

Innholdsoppdateringer

Løpende vedlikehold

Automatiske sikkerhetskopier

Seneste sikkerhet

Oppfrisket hver 30. måned

Nettsider jeg har utviklet for mine kunder

Trenger du råd rundt en redesign eller ny nettside

Jeg kan også gi et prisoversag på utvikling av nettside på den klassiske måten

Din Handlekurv
Rull til toppen